de Looier - Hotel, Veilingmarkt en Bridgeclub


Vrijdag 9-10-2020. Tijd 7.35 uur gewicht 73,6 kg (weegschaal Yolanda).

Vrijdag 9-10-2020. Tijd 7.35 uur gewicht 73,6 kg (weegschaal Yolanda).


Het lijkt er op dat Marco er eindelijk in geslaagd is de e-mail problemen op te lossen. Het heeft bijna de hele morgen geduurd, maar nu kan ik weer mail naar Nello, die de honneurs in het hotel waarneemt, sturen. Ook Facebook is opgeschoond. Daar had ik verschillende adressen en soms kon ik niet bij mijn eigen account. 


's Middags voor het eerst met Fred Renkema bij de Groene Brug gebridged. Hij is erg leergierig en vind het prettig als ik hem op foutjes wijs. Het is nu aan mij om de aanwijzingen op een aangename manier uit mijn strot te krijgen, want soms schort het daaraan. We scoorden 46,48% en bezetten daarmee de 8ste plaats.


De  Casanova's 

Je krijgt een bioscoopkaartje gratis bij de Beren in Noord als je een 3 gangen menu neemt. Het eten is verrukkelijk! Vooraf eendenborst, als hoofdgerecht kozen we varkensprocureur met frites en een kaasplankje toe. Inclusief de bios € 28,-. Daarbij kwam nog mineraalwater en wijn, maar toch heel erg goedkoop en een kwaliteit die ze leveren. De film Casanova's begon om 9.15 uur. Het was de enige film die nog niet uitverkocht was en bleek een schot in de roos. Het is een hilarische Nederlandstalige komedie. We hadden een heerlijk ontspannen avond, maar als je na afloop de bioscoop uitkomt en alles gesloten vind, werkt dat als een koude douche.


 terug