de Looier - Hotel, Veilingmarkt en Bridgeclub


Vrijdag 8 maart 2019. Tijd 6.25 uur, gewicht 74.1 kg (weegschaal Yolanda). 

Vrijdag 8 maart 2019. Tijd 6.25 uur, gewicht 74.1 kg (weegschaal Yolanda). 

Het leed op de beurs is nog niet geleden. Opnieuw staat er vanmorgen een negatieve marge op het scherm en weer moet ik maatregelen nemen om de verliezen te compenseren. Hoewel het plan was om wat spullen uit te zoeken die de 30ste geveild kunnen worden kwam daar nu niets van terecht. 


Op internationale vrouwendag zal ik de broche van Betty Boops onder de aandacht brengen. Die wordt de 30ste in 'Het Zwanenmeer' aan de Beemsterstraat 491 samen met 76 andere items met een startprijs van één Euro geveild. 


Met Peter Kee scoorde ik in de A-lijn 49,65%. Ik heb de indruk dat ik me minder agressief gedragen heb. Ik hoop mezelf ook in de toekomst onder controle te kunnen houden.


Yolanda, de schat, bracht me (met de schone was) naar huis. We aten eerst in Almere Haven bij Sasalounge, een eetgelegenheid aan Havenzicht, die we nog nooit bezocht hadden. Ze serveren er Japanse sushi's en tapas. We hebben er prima gegeten, al was er een misverstand over mijn keuze. Ik verwonderde me over de prijs van Lamsrack (€ 8,50) en informeerde hoe zo'n prijs uitkon en bestelde 3 visgerechtjes. Zowel Yolanda als de kelner dachten dat ik dat lamscarré wilde. Volgens mij had ik als 3e gerecht visbolletjes besteld. Geen probleem, ook die lamskoteletjes in abrikozensaus waren heerlijk en ik bestelde daarna nog maar zo'n visbolletje met een extra glas wijn, want nu ik niet achter het stuur hoef, kan ik doorzuipen. Nadat de was was afgeleverd reed Yolanda me naar 't Steegje. Ik nam een thee, maar was van al die wijn zo moe dat ik naar bed verlangde en gelijk naar huis terug liep. Met die met blaren en blazen verbrande lippen wordt seks toch niks. Om 10 uur lag ik al in bed.


 terug