de Looier - Hotel, Veilingmarkt en Bridgeclub


Maandag 13 mei 2019. Tijd 7.05, gewicht 75,3 kg.

God zei dank, ik ben een kilo kwijt. Ik was bang dat alle zoete Crodino die ik gisteravond gedronken heb en de 3 bitterballen die ik extra nam naast de vlees-carpaccio, mijn gewichtsverlies aan banden zouden leggen, maar met een kilo minder ben ik zeer tevreden. Vandaag weer een ontbijt van noten en tomaten, een lunch van fruit en bij Yolanda niet alle schalen leeg eten, misschien kan er dan weer wat af en weeg ik morgen onder de 75 kilo. Met de weegschaal van Yolanda zal dat wel lukken, bij haar moet ik onder de 74 komen. Zonder alcohol moet het lukken.

De geest was gewillig, maar het vlees was zwak. De verrukkelijke zalmforel die Yolanda had bereid schreeuwt om witte wijn en mijn goede voornemens ten spijt viel ik door de mand en dronk toch twee wijn. 


Bij bridge kwamen 9 deelnemers deelnemers zodat we 2 tafels hadden, maar iemand kon niet meespelen. Die iemand was ik. De flyer voor de lentereis naar ons hotel Toscane moest afgemaakt worden en ik besloot daarom mezelf op te offeren. Die folder is nu klaar en het resultaat kunt u hierbij bewonderen.

Lentereis 10 juni


 terug