de Looier - Hotel, Veilingmarkt en Bridgeclub


Donderdag 28 november 2019. Tijd 7.25 uur, gewicht 73,8 kg.

Donderdag 28 november 2019. Tijd 7.25 uur, gewicht 73,8 kg.

Eén ons aangekomen ten opzichte van vorige week donderdag. Zeven ons afgevallen als je mijn gewicht van gisteren bekijkt, maar ten opzichte van donderdag 29 november 2018 weeg ik één kilo minder. Tel je zegeningen! Het is zó fijn als je positief ingesteld bent, je zoekt dan overal naar lichtpuntjes. Dat neemt niet weg dat ik mezelf vandaag in acht moet nemen. Overgewicht, al is het nog zo minimaal, is ongezond en moet ik te lijf.


De problemen met de verzending van enkele e-mails zijn opgelost. Vanmorgen werden de laatste catalogi verstuurd. Mocht u onze veilingcatalogus ook willen ontvangen stuur dan een mailtje naar info@looier.com en schrijf daarin dat u in ons bestand wilt worden opgenomen. Het komt dan beslist voor de bakker. 


Een tip van Marco over verzenden van de catalogi: "Houd de command-toets ingedrukt en tik dan de letter i in." Zo maak je een e-mail van je webpagina. Als zo'n mailtje dan binnenkomt is de geïnteresseerde gelijk op de juiste plaats. Dit keer heb ik dat toegepast. Reuze handig, maar zo'n bestand bijhouden is een crime. Tientallen adressen kwamen onbestelbaar terug of bevatten onleesbare info waardoor het mailtje niet verzonden werd. Ze zijn nu uit het bestand verwijderd. Ik hoop dat het er de volgende keer daardoor minder zijn. Het aantal bezoekers van de site is dank zei de mailing met zo'n 100 gestegen. Dat merk je ook aan het aantal biedingen. Dat is op de website zichtbaar, maar in de catalogus wordt enkel de startprijs van één Euro vermeld. De fles Moët & Chandon staat al op € 12,-. Dat is nog steeds 'n koopje, maar hij gaat gelukkig niet voor één Euro weg.  


Omdat deze veiling compleet is werden verschillende artikelen die gefotografeerd waren, maar niet meer in deze veiling pasten, vast voor de volgende veiling op de site gezet. Vanaf zondag kan er daardoor gelijk al gelijk op een aantal spullen voor de veiling van zaterdagmiddag 25 januari 2020 geboden worden. Een prachtige geelkoperen kijker wordt één van de trekkers dan.


Aan de boekhouding ben ik weer niet toegekomen. Om half vijf reed ik naar Yolanda die mosselen met frites op tafel zette. Heerlijk. Ons viertallen-team speelde een thuiswedstrijd. Wij zaten op de reservebank. Galija Droogendijk, Jan Haazelager, Peter van Splunter en Pieter Peeters traden vandaag aan. We moesten tegen een erg sterk team en verloren met 5-15. Promoveren raakt zo uit zicht. Yolanda en ik speelden een competitiewedstrijd. De 3e tafel, tegen Peter Holthaus & Gerry Jongkind scoorden we 2 nullen en maakten 28,13%. De tafel daarna tegen Lenie & Rinus Koevoets was met een score van 25% precies nóg slechter. Dat werd in de 4e ronde tegen Belinda de Boer & Jan van den Bos gedeeltelijk gecompenseerd. We behaalden tegen hen een score van 93,75%. De einduitslag hebben we niet afgewacht, maar viel uiteindelijk alleszins mee. We belanden op de 2e plaats met 56,77% gemiddeld. 


 terug