de Looier - Hotel, Veilingmarkt en Bridgeclub


Vrijdag 29 november 2019. Tijd 5.30 uur, gewicht 73,0 kg (weegschaal Yolanda)

Vrijdag 29 november 2019. Tijd 5.30 uur, gewicht 73,0 kg (weegschaal Yolanda)

Een jaar geleden op vrijdag heb ik me niet gewogen. Op zaterdag één dag later woog ik 76 kg. Wij waren toen in Italië en de weegschaal van ons hotel komt vrij nauwkeurig overeen met de weegschaal bij mij thuis. Zo'n vakantie gelardeerd met wijn en pasta is desastreus voor je gewicht. Maandag vertrekken we opnieuw voor een kort bezoek aan San Carlo Terme. Het is dan extra oppassen geblazen wat mijn gewicht betreft.


Met Marco alle problemen die er deze week met de computer waren opgelost. Het zijn altijd knopjes waarvan ik niet weet waar ze zitten. De catalogi zijn geprint en we hebben samen een flyer van de advertentie gemaakt die er goed uitziet, maar waarin het adres vergeten is. Ook werd de midweek aanbieding in Toscane ontworpen en geprint. Morgen moet die dan getekend en gelamineerd worden, want hij wordt geveild en er is al op geboden. Het is leuker als diegene die er op biedt een goed uitziende voucher in handen krijgt. 

Het is een goed teken dat er op verschillende artikelen al een bod is uitgebracht en dat mensen toegezegd hebben te komen. We gaan het weer net zo gezellig maken als vorige maand.


Bridge met Tom Out gaat steeds beter. We spelen bij 'De Groene Brug,' nu in 2 lijnen. Wij zitten in de B en scoorden 64,06%. Dat is redelijk hoog en toch werden we slechts 3e. Als de laatste bied-misverstanden zijn opgelost worden we zeker eerste en promoveren we naar de A-lijn.


Het was gezellig druk bij 't Steegje. Het eten prima! Jammer voor was de kotelet met rozemarijn gekruid. Daar ben ik geen liefhebber van. Ik heb het er zoveel mogelijk afgeschraapt en toen was hij heerlijk. Ondanks de gezelligheid trok mijn hart naar Lucky. Wie weet zou Harold daar zijn. Geen Harold, maar een soort talentenjacht waarbij iedereen uit zijn bol ging. Bere-gezellig! Ik heb de rest van de avond gedanst.  


 terug