de Looier - Hotel, Veilingmarkt en Bridgeclub
de Looier - Hotel, Veilingmarkt en Bridgeclub


Zaterdag 28 oktober 2017


De markt in het Zwanenmeer was wat bezoekersaantallen betreft een groot fiasco. Er kwam namelijk helemaal niemand op af! Noch standhouders die een tafeltje huurden noch bezoeker om een oog op alle uitgestalde koopwaar te laten vallen en een slag te slaan. Er waren genoeg koopjes om te scoren. Speciaal na de markt. Er werd namelijk  's middags om 4 uur, een veiling gehouden. Op die veiling is evenmin iemand afgekomen. Er had daar een grote slag geslagen kunnen worden. Alle artikelen die de Looier niet meer naar haar opslag wilde terugslepen, zouden met een startprijs van € 1,- aangeboden worden. Wat te denken bijvoorbeeld van dit schattige poppenwinkeltje voor één piek?


Poppenwinkeltje


Niemand gezien die één Euro wilde bieden dus wordt er volgende maand op zaterdag 25 november een nieuwe poging ondernomen.


Een foto van de lege ingerichte ruimte wil ik u evenmin onthouden. Dan kunt u zich een beeld vormen van datgene wat u, mocht u eventueel geïnteresseerd zijn, kunt verwachten. Er kunnen zoals u ziet nog wel wat tafeltjes bij, maar ik vond het er niet onaardig uit zien. Wij pakken volgende maand nog meer spullen uit.


Antiek in het Zwanenmeer 


 terug