de Looier - Hotel, Veilingmarkt en Bridgeclub
de Looier - Hotel, Veilingmarkt en Bridgeclub


Lentereis uitgesteld

De lentereis start maandag 10 juni in plaats van 20 mei. De reis is uitgesteld omdat enkele gasten enkel op dat latere tijdstijp konden boeken. De trip gaat dus zeker door! Voor deze midweek geldt: Van suite tot budget-room, alle kamers boekt u deze bridgereis voor de halve prijs! De korting geldt tot 16 juni de vertrek datum, wilt u langer blijven, of eerder aankomen dan krijgt u enkel eventueel geldende seizoenskorting.
Bridgeles hotel 
Het hotel ligt op gelijke hoogte als de Vaalser Berg in Zuid Limburg. Die 'berg' vormt met zijn 322,4 meter boven NAP het hoogste punt van Nederland.  In het San Carlo Terme gelegen hotel, logeert u dus eigenlijk op het hoogste punt van Nederland. Van het terras heeft u een fantastisch uitzicht over Massa en 'il Mare Tirreno.'  


Vanuit het hotel zijn verschillende dagtrips mogelijk. U kunt het kunstenaarsdorp 'Pietrasanta' bezoeken, we bridgen in het chique Forte dei Marmi waar op woensdagmorgen, één van de meest exclusieve markten van Italië plaatsvindt en natuurlijk gaan we naar het strand. 

Het arrangement dat u wordt aangeboden, bestaat uit de door u gekozen kamer, het ontbijt, bridge in het hotel en het bezoek aan een Italiaanse bridge club. Wij beschikken over suites, ruime kamers met of zonder balkon en kleine kamers zonder balkon. Wij hopen het restaurant dit jaar weer te verhuren, maar kunnen u daar op dit moment nog geen garantie voor te bieden. Het kan zijn dat u in één van de vele pittoresque trattorie of pizzerie in de omgeving of aan het strand moet eten. 

Een interessante reis, waarvoor nog enkele eenvoudige kamers (die van alle comfort bieden) beschikbaar zijn. Als u wilt vliegen, Transavia vliegt van Schiphol op Pisa en vroegboekers krijgen vaak een flinke korting. Het voordeel van eigen vervoer is dat u onafhankelijker bent, want de bus gaat maar 5 keer per dag.
 terug