de Looier - Hotel, Veilingmarkt en Bridgeclub
de Looier - Hotel, Veilingmarkt en Bridgeclub


De lentereis gecombineerd.

De lente en zomer-reis voor bridgers en hun partners is gecombineerd.


Italianen gaan in augustus op vakantie. Er is begin juni is er plaats op het strand en de rijen bij vele bezienswaardigheden zijn acceptabel. Het is gewoonlijk prachtig warm weer en het strandleven is ontloken. Een ideale tijd voor excursies naar Cinque Terre, Luca en de ontelbare andere bezienswaardigheden bij ons in de buurt. Ook deze bridgereis betaalt u de helft van de prijs die kamers in het hoogseizoen kosten. Deze actieprijs geldt van maandag 10 juni tot de vertrekdag zaterdag de 16e. De prijzen van de verschillende kamers voor deze midweek vindt u hieronder: 

Prijzen voor een Midweek Bridge

De in rood gemarkeerde kamers zijn al besteld en kunnen niet geboekt worden.


Rookt u? Dan zult u misschien een kamer met balkon prefereren. Ligt u graag in een Jacuzzi te bubbelen? Ook dat kan tegen een meerprijs. U krijgt dezelfde korting op de normale kamerprijs, maar u bent dan wel meer dan de € 98,50 kwijt die een weekverblijf in ons hotel deze bridgereis kost. Wilt u meer informatie? Stuur even een mailtje naar: info@looier.com en stel uw vraag, of bel 06 30 40 70 09. U krijgt dan gelijk antwoord.


Mocht u langer willen blijven, ook dat kan, maar dan geldt het normale seizoens-tarief.


Wij vragen ± 30% van het totale bedrag als aanbetaling. Het IBAN nummer van de rekening van de Looier BV waarop het geld gestort moet worden is: NL 61 RABO 0155 1999 27

U dient er bij te schrijven: Eenvoudige-kamer in Albergo San Carlo van 10 t/m 16 juni en uw naam natuurlijk.

 
Een Bridge-Clinc tijdens onze september-reis 
Leer bridge in één week! Begin september een ideale tijd om met bridge te beginnen. Een midweek nog vóór de herfst als dagen beginnen te lengen en de eerst verse 'fungi porcini' op de markt komen. Nu kunt u kennismaken met het Italiaanse naseizoen. De rustieke eetgelegenheden trekken gasten met 'Fungi Porcini Freschi' en de zon verdwijnt al niet meer achter de bergen maar zakt de zee in. Het voorspel van de winter is begonnen. Als u deze reis wilt verlengen kan dat, want u kunt, nu de Terme in juli heropenen, weer het hele jaar bij ons terecht.


Voor deze laatste midweek geldt: Aankomst maandag 9 september vertrek zaterdag de 14e. Kosten voor deze Clinic-Reis vanaf € 98,50 per persoon als u een kamer met uw partner deelt! Dat is inclusief de cursus bridge. Leerlingen spelen al vanaf dag één mee! Een aantrekkelijk reis voor spelers die van een robbertje bridge houden.  terug