de Looier - Hotel, Veilingmarkt en Bridgeclub
de Looier - Hotel, Veilingmarkt en Bridgeclub

BridgelesDe makkelijkste manier om bridge te leren is... ROBBEREN.

Wil je bridge leren?

Dat kan op verschillende manieren. 

bridgeclub de Looier

 a. Je kunt op les gaan en een cursus volgen.

b. Je kunt onze interactieve DVD les-cassette aanschaffen en thuis studeren.

c. Je kunt het spelenderwijs leren.


Als je geen zin in studeren hebt en je weet dat je zelfdicipline nihil is, zodat een cursus op DVD geen optie is, zou je kunnen overwegen bridge spelenderwijs te leren. RobberBridge is daartoe uitermate geschikt. Je zit met vieren aan tafel, leert de basisregels en begint.


       A a n b i e d i n g !


Bridgeles in het Zwanenmeer


Bij Bridgeclub de Looier kun je wekelijks starten. Elke maandagavond is er een inlooples. Zorg dat je om 7 uur in het Zwanenmeer aan de Beemsterstraat 491 bent. Iedereen is welkom. De kosten zijn laag. Je betaalt, inclusief het cursusboek, slechts € 10,-.


Wil je tot eind september van het volgend jaar op dinsdagavond spelen, dan betaal je € 100,- extra. Kom maandag naar de Beemsterstraat 491 in Amsterdam Noord, doe mee en leer dit intrigerende spel!
Heb je de zelfstudie bridge voltooid?


Kom dan naar 'Het Zwanenmeer' aan de Beemsterstraat 491  Amsterdam

en

Speel mee!

Je zult het heel leuk vinden.

Heb je onze cursus op DVD bestudeerd, dan kun je op maandagavond in Bridgecentrum het Zwanenmeer komen oefenen. Vind je het leuk, word dan lid en je bent op de vakantiemaanden na onder de pannen.


'n Midweek naar ons hotel in Toscane/Italië behoort eveneens tot de mogelijkheden.  Deze bridgereis start de 2e maandag van juni.

Ben je alleen? Geen probleem er zijn goekope éénpersoons kamers. Tegen een meerprijs kun je kamers met zeezicht en balkon boeken.

Bridgeles Hotel 
Hierboven ziet u Albergo San Carlo in volle glorie. In dit hotel wordt de midweek bridge gehouden. Die midweek wordt op de laatste zaterdag van de maand geveild. Klik op de volgende link: Bridge-trip.

Deze bridgereis naar Toscanee veilen we laatste zaterdag van de maand. Kom naar het Zwanenmeer aan de Beemsterstraat 491 in Amsterdam. Je kunt, om zekerheid te hebben, gelijk op de aanbieding in gaan. Je kunt ook een bod op deze Veiling-site plaatsen. Klik daartoe hier! Het startbod is één Euro en als niemand hoger biedt win je de reis voor € 1,- + 10% opgeld.  

De regels van bridge zijn eenvoudig. Die ken je in 10 minuten. Om het goed te spelen, daarvoor heb je doorzettingsvermogen en tijd nodig, Heb je vragen over de cursus? Maandagavond van 7 tot half 8 is Hans Becker in het Zwanenmeer om je het antwoord te geven.
Een boeiende bridge-cursus voor 95


Verras je vrienden met een origineel cadeau.

De box bestaat uit twee delen:

a:  De lessen.

b: De Becker Bridge Show.

Wil je de overige 11 afleveringen van de show zien, ga dan naar: De Becker Bridge Show >

.

Zelfstudie. 
De box bevat (naast het lesboekje) 8 interactieve DVD's. Op elke CD staat  één les. Deze cursus kun je thuis in je eigen tempo bestuderen. Voor vragen kun je op info@looier.com terecht. Heb je deze cursus doorgenomen, dan kun je op maandagavond bij Bridgeclub de Looier in Amsterdam komen oefenen. Op de laatste maandag van de maand veilen we zo'n cassette met 'n startprijs van één Euro (normale prijs € 95,-). Klik hier om naar de veilingpagina te gaan en plaats je bod.


De box wordt ook verstuurd. Er komen dan wel verzendkosten bij. Klik hier en ga naar de betaalpagina >.Systeemkaarten

De systeemkaart van 'Looier Light.' Dit systeem staat op een zelf-studie DVD. Je kunt er ook les in krijgen. Elk jaar begin oktober start er op maandagavond een cursus. Wat je dan leert lees je op onderstaande systeemkaart. 
Looier Systeemkaart

Als je na de cursus 'Looier Light' ook de serie clinics gevolgd hebt, gebruik je onderstaande wat uitgebreidere systeemkaart. 
Looier Systeemkaart