de Looier - Hotel, Veilingmarkt en Bridgeclub
de Looier - Hotel, Veilingmarkt en Bridgeclub

BridgelesBridge

Gratis proefles Bridge en...

DVD Les-cassette voor thuisstudie

deze DVD Les-cassette cadeau.


Dinsdagmiddag  16 oktober om 12.30 uur, inschrijven voor Gratis proefles Bridge.

Elke deelnemer ontvangt een DVD cassette met de complete cursus cadeau.


Kom ook naar 'Het Zwanenmeer' aan de Beemsterstraat 491  Amsterdam

en

Neem je vrienden mee!

Jullie zullen het heel leuk vinden.

De Looier start haar middag-cursus met 'n gratis proefles. Het is een serie van 8 lessen. Deelnemers die der cursus gaan volgen worden automatisch lid van de club. Je bent dan een heel jaar onder de pannen.


Wat kun je verwachten?

Op dinsdagmiddag een 8 lessen durende cursus.

'n Bridgereis naar ons hotel in Toscane/Italië. In ons hotel kunnen leerlingen voor € 98,75 per persoon (samen met een partner) aan de 6-daagse midweek deelnemen. Deze midweek start maandag 20 mei 2019.

Ben je alleen? Geen probleem er zijn ook enkele goekope éénpersoons kamers. Je betaalt dan € 122,50. (Dit is inclusief het ontbijt!) Kamers met zeezicht en een balkon kun je tegen een meerprijs huren.

Bridgeles Hotel 
Albergo Ristorante San Carlo in San Carlo Terme / Toscane. Het hotel waar een midweek voor onze leerlingen gehouden wordt. 

Zorg dat je dinsdagmiddag om 12.30 uur bij Het Zwanenmeer aan de Beemsterstraat 491 in Amsterdam Noord bent. Als je het leuk vindt ga je door en betaal je het cursusgeld van € 110,-.  Wil je de cassette zonder verdere lessen thuis bestuderen, ook goed. Train niet enkel je spieren, maar ook je geheugen. 

Bridge is een boeiend spel. Om het goed te leren heb je doorzettingsvermogen nodig, maar je kunt het, net als tennis, ook voor je plezier spelen. 

P.S. Komt dinsdagmiddag je niet uit? Op dinsdagavond kun je elke week bij ons beginnen. Zorg dat je er dan om 19 uur bent.
Aanbieding!

 Onze les-box van € 95,- kost nu € 10,-

Een boeiende bridge-cursus


Verras je vrienden met een origineel cadeau.

Nu de DVD-box slechts  € 10,- kost, heb je geen excuus meer.

De box bestaat uit twee delen:

a:  De lessen.

b: De Becker Bridge Show.

Wil je de overige 11 afleveringen van de show zien, ga dan naar: De Becker Bridge Show >

.

Zelfstudie. 
De box bevat (naast het lesboekje) 8 interactieve DVD's. Op elke CD staat  één les. Deze cursus kun je thuis in je eigen tempo bestuderen. Voor vragen kun je op info@looier.com terecht. Heb je deze cursus doorgenomen, dan kun je op maandagavond bij Bridgeclub de Looier in Amsterdam komen oefenen. 


De box wordt ook verstuurd. Er komen dan wel verzendkosten bij. Klik hier en ga naar de betaalpagina >.Systeemkaarten

De systeemkaart van 'Looier Light.' Dit systeem staat op een zelf-studie DVD. Je kunt er ook les in krijgen. Elk jaar begin oktober start er op maandagavond een cursus. Wat je dan leert lees je op onderstaande systeemkaart. 
Looier Systeemkaart

Als je na de cursus 'Looier Light' ook de serie clinics gevolgd hebt, gebruik je onderstaande wat uitgebreidere systeemkaart. 
Looier Systeemkaart