de Looier - Hotel, Veilingmarkt en Bridgeclub
de Looier - Hotel, Veilingmarkt en Bridgeclub

BridgelesDe makkelijkste manier om bridge te leren is... ROBBEREN.

Wil je bridge leren?

Dat kan op verschillende manieren. 

bridgeclub de Looier

 a. Je kunt op les gaan en een cursus volgen.

b. Je kunt onze interactieve DVD les-cassette aanschaffen en thuis studeren.

c. Je kunt het spelenderwijs leren.


Als je geen zin in studeren hebt en je weet dat je zelfdicipline nihil is, zodat een cursus op DVD geen optie is, zou je kunnen overwegen bridge spelenderwijs te leren. RobberBridge is daartoe uitermate geschikt. Je zit met vieren aan tafel, leert de basisregels en begint.


       A a n b i e d i n g !


Bridgeles in het Zwanenmeer


Begin oktober starten op dinsdagavond de inlooplessen. Zorg dat u om 8 uur in het Zwanenmeer aan de Beemsterstraat 491 aanwezig bent. Iedereen is welkom. De kosten zijn laag. Je betaalt, inclusief het cursusboek, slechts € 10,-.


Wil je tot eind september van het volgend jaar op dinsdagavond spelen, dan betaal je slecht € 110,- extra. Kom dinsdag naar de Beemsterstraat 491 in Amsterdam Noord, doe mee en leer dit intrigerende spel!
Zelfstudie

Heb je onze zelfstudie-cursus bridge op DVD bestudeerd?

Kom ook naar 'Het Zwanenmeer' aan de Beemsterstraat 491  Amsterdam

en

Neem je vrienden mee!

Jullie zullen het heel leuk vinden.

Heb je de Looier cursus bestudeerd, dan kun je op maandagavond in bridgecentrum het Zwanenmeer komen oefenen.

Vind je het leuk, word dan lid van die club en je bent een heel jaar onder de pannen.


Wat kunnen beginnende bridgers verwachten?

'n Bridgereis naar ons hotel in Toscane/Italië. In ons hotel kunnen leerlingen voor € 98,75 per persoon (samen met een partner) aan de 6-daagse midweek deelnemen. Deze midweek start maandag 20 mei 2019.

Ben je alleen? Geen probleem er zijn ook enkele goekope éénpersoons kamers. Je betaalt dan € 122,50. (Dit is inclusief het ontbijt!) Kamers met zeezicht en een balkon kun je tegen een meerprijs huren.

Bridgeles Hotel 
Albergo Ristorante San Carlo in San Carlo Terme / Toscane. Het hotel waar een midweek voor onze leerlingen gehouden wordt. 

Zorg dat je de laatste zaterdag van de maand naar Het Zwanenmeer aan de Beemsterstraat 491 in Amsterdam Noord komt, maak de Veiling, of de Markt mee en hou aan dat bezoek in ieder geval een bridge-cursus over.

Bridge is een boeiend spel. Om het goed te leren heb je doorzettingsvermogen nodig, maar je kunt het, net als tennis, ook voor je plezier spelen. 

P.S. Komt maandagavond je niet uit? Op dinsdagmiddag kun je het ook proberen, maar dan wordt je ook met andere biedsystemen geconfronteerd en dat is misschien verwarrend. Zorg dat je er 's avonds om 19.15 uur en 's middags om 12.45 uur bent.
Een boeiende bridge-cursus voor € 95


Verras je vrienden met een origineel cadeau.

De box bestaat uit twee delen:

a:  De lessen.

b: De Becker Bridge Show.

Wil je de overige 11 afleveringen van de show zien, ga dan naar: De Becker Bridge Show >

.

Zelfstudie. 
De box bevat (naast het lesboekje) 8 interactieve DVD's. Op elke CD staat  één les. Deze cursus kun je thuis in je eigen tempo bestuderen. Voor vragen kun je op info@looier.com terecht. Heb je deze cursus doorgenomen, dan kun je op maandagavond bij Bridgeclub de Looier in Amsterdam komen oefenen. 


De box wordt ook verstuurd. Er komen dan wel verzendkosten bij. Klik hier en ga naar de betaalpagina >.Systeemkaarten

De systeemkaart van 'Looier Light.' Dit systeem staat op een zelf-studie DVD. Je kunt er ook les in krijgen. Elk jaar begin oktober start er op maandagavond een cursus. Wat je dan leert lees je op onderstaande systeemkaart. 
Looier Systeemkaart

Als je na de cursus 'Looier Light' ook de serie clinics gevolgd hebt, gebruik je onderstaande wat uitgebreidere systeemkaart. 
Looier Systeemkaart