de Looier - Hotel, Veilingmarkt en Bridgeclub
de Looier - Hotel, Veilingmarkt en Bridgeclub


Heb je de zelfstudie bridge voltooid?


Kom dan naar 'Het Zwanenmeer' aan de Beemsterstraat 491  Amsterdam

en

Speel mee!

Je zult het heel leuk vinden.

Heb je onze cursus op DVD bestudeerd, dan kun je op maandagavond in Bridgecentrum het Zwanenmeer komen oefenen. Vind je het leuk, word dan lid en je bent op de vakantiemaanden na onder de pannen.


'n Midweek naar ons hotel in Toscane/Italië behoort eveneens tot de mogelijkheden.  Deze bridgereis start de 2e maandag van juni.

Ben je alleen? Geen probleem er zijn goekope éénpersoons kamers. Tegen een meerprijs kun je kamers met zeezicht en balkon boeken.

Bridgeles Hotel 
Hierboven ziet u Albergo San Carlo in volle glorie. In dit hotel wordt de midweek bridge gehouden. Die midweek wordt op de laatste zaterdag van de maand geveild. Klik op de volgende link: Bridge-trip.

Deze bridgereis naar Toscanee veilen we laatste zaterdag van de maand. Kom naar het Zwanenmeer aan de Beemsterstraat 491 in Amsterdam. Je kunt, om zekerheid te hebben, gelijk op de aanbieding in gaan. Je kunt ook een bod op deze Veiling-site plaatsen. Klik daartoe hier! Het startbod is één Euro en als niemand hoger biedt win je de reis voor € 1,- + 10% opgeld.  

De regels van bridge zijn eenvoudig. Die ken je in 10 minuten. Om het goed te spelen, daarvoor heb je doorzettingsvermogen en tijd nodig, Heb je vragen over de cursus? Maandagavond van 7 tot half 8 is Hans Becker in het Zwanenmeer om je het antwoord te geven. terug