de Looier - Hotel, Veilingmarkt en Bridgeclub
de Looier - Hotel, Veilingmarkt en Bridgeclub


Zelfstudie

Heb je onze zelfstudie-cursus bridge op DVD bestudeerd?

Kom ook naar 'Het Zwanenmeer' aan de Beemsterstraat 491  Amsterdam

en

Neem je vrienden mee!

Jullie zullen het heel leuk vinden.

Heb je de Looier cursus bestudeerd, dan kun je op maandagavond in bridgecentrum het Zwanenmeer komen oefenen.

Vind je het leuk, word dan lid van die club en je bent een heel jaar onder de pannen.


Wat kunnen beginnende bridgers verwachten?

'n Bridgereis naar ons hotel in Toscane/Italië. In ons hotel kunnen leerlingen voor € 98,75 per persoon (samen met een partner) aan de 6-daagse midweek deelnemen. Deze midweek start maandag 20 mei 2019.

Ben je alleen? Geen probleem er zijn ook enkele goekope éénpersoons kamers. Je betaalt dan € 122,50. (Dit is inclusief het ontbijt!) Kamers met zeezicht en een balkon kun je tegen een meerprijs huren.

Bridgeles Hotel 
Albergo Ristorante San Carlo in San Carlo Terme / Toscane. Het hotel waar een midweek voor onze leerlingen gehouden wordt. 

Zorg dat je de laatste zaterdag van de maand naar Het Zwanenmeer aan de Beemsterstraat 491 in Amsterdam Noord komt, maak de Veiling, of de Markt mee en hou aan dat bezoek in ieder geval een bridge-cursus over.

Bridge is een boeiend spel. Om het goed te leren heb je doorzettingsvermogen nodig, maar je kunt het, net als tennis, ook voor je plezier spelen. 

P.S. Komt maandagavond je niet uit? Op dinsdagmiddag kun je het ook proberen, maar dan wordt je ook met andere biedsystemen geconfronteerd en dat is misschien verwarrend. Zorg dat je er 's avonds om 19.15 uur en 's middags om 12.45 uur bent. terug