de Looier - Hotel, Veilingmarkt en Bridgeclub
de Looier - Hotel, Veilingmarkt en Bridgeclub


De makkelijkste manier om bridge te leren is... ROBBEREN.

Wil je bridge leren?

Dat kan op verschillende manieren. 

bridgeclub de Looier

 a. Je kunt op les gaan en een cursus volgen.

b. Je kunt onze interactieve DVD les-cassette aanschaffen en thuis studeren.

c. Je kunt het spelenderwijs leren.


Als je geen zin in een maandenlange studie hebt en je weet dat je zelfdicipline nihil is, zodat een cursus op DVD geen optie is, zou je kunnen overwegen bridge spelenderwijs te leren. RobberBridge is daartoe uitermate geschikt. Je zit met vieren aan tafel, leert de basisregels en begint.


       A a n b i e d i n g !


Bridgeles in het Zwanenmeer


Elke dinsdagavond om 7 uur kunnen mensen die dit kaartspel willen leren instappen. Iedereen is welkom. De kosten zijn laag gehouden. Je betaalt, inclusief het cursusboek, € 10,-.


Wil je tot eind 2019 elke dinsdagavond spelen, dan betaal je slecht € 65,- extra. Kom dinsdag naar de Beemsterstraat 491 in Amsterdam Noord, doe mee en leer dit intrigerende spel!


Mijn zuster Ria speelt al jaren bridge. Zij is 88 en zo gis en vief dat ze wel 65 lijkt. Mijn moeder bridgte niet en begon als 86-jarige te dementeren. Bridge traint je hersenen. Dat is net zo belangrijk als het trainen van je spieren.

Er is nog een 'bijkomstig' voordeel. Eenzaamheid, een groot probleem onder ouderen, voorkom je, dus... Ga bridgen, dan ben je nooit alleen! Er zijn namelijk altijd 4 mensen nodig. De uitnodigingen zullen je om de oren vliegen. Je kunt het spel, in tegenstelling tot voetbal, tot op hoge leeftijd beoefenen. Wil je kampioen worden, dan is het zaak jong te beginnen. Start je op latere leeftijd  dan zul je er vast ook nog veel plezier aan beleven.

 terug