de Looier - Hotel, Veilingmarkt en Bridgeclub
de Looier - Hotel, Veilingmarkt en Bridgeclub
     


Aanbieding! Bridge-Midweek in Toscane voor halve prijs!

De lentereis start dit jaar maandag 10 juni. De vertrekdatum is zaterdag de 16e. Oorspronkelijk was deze reis in mei gepland, maar doordat enkele gasten enkel op het latere tijdstijp wilden boeken, omdat het weer dan gewoonlijk nog beter is, hebben wij de reis met enkele weken uitgestelde. De eerste deelnemers hebben zich dus al gemeld en de reis gaat zeker door! Voor deze midweek geldt: Van suite tot budget-room, alle kamers boekt u deze bridgereis voor de halve prijs! De korting geldt tot 16 juni de vertrek datum, wilt u langer blijven, of eerder aankomen dan krijgt u enkel eventueel geldende seizoenskorting.
Bridgeles hotel 
Het hotel ligt op gelijke hoogte als de Vaalser Berg in Zuid Limburg. Die 'berg' vormt met zijn 322,4 meter boven NAP het hoogste punt van Nederland.  In het San Carlo Terme gelegen hotel, logeert u dus eigenlijk op het hoogste punt van Nederland. Van het terras heeft u een fantastisch uitzicht over Massa en 'il Mare Tirreno.'  


Vanuit het hotel zijn verschillende dagtrips mogelijk. U kunt het kunstenaarsdorp 'Pietrasanta' bezoeken, we bridgen in het chique Forte dei Marmi waar op woensdagmorgen, één van de meest exclusieve markten van Italië plaatsvindt en natuurlijk gaat u naar het strand. 

Het arrangement dat u wordt aangeboden, bestaat uit de door u gekozen kamer, het ontbijt, bridge in het hotel en het bezoek aan een Italiaanse bridge club. Wij beschikken over suites, ruime kamers met of zonder balkon en kleine kamers zonder balkon. Wij hopen het restaurant dit jaar weer te verhuren, maar kunnen u daar op dit moment nog geen garantie voor te bieden. Het kan zijn dat u in één van de vele pittoresque trattorie of pizzerie in de omgeving of aan het strand moet eten. 

Een interessante reis, waarvoor ook nog enkele eenvoudige kamers beschikbaar zijn. Als u wilt vliegen, Transavia vliegt van Schiphol op Pisa en vroegboekers krijgen vaak een flinke korting.
 terug