de Looier - Hotel, Veilingmarkt en Bridgeclub
de Looier - Hotel, Veilingmarkt en Bridgeclub

CHAMPAGNE DRIVE

Elke laatste zondagmiddag van de maand. Aanmelden tussen 12 en 12.45 uur.

bridgeclub de Looier

De Champagne Drive wordt elke laatste zondag van de maand gehouden. Uitzondering vormt december. Van voor de Kerst tot na Nieuwjaar is de Looier namelijk wegens vakantie gesloten.
We spelen een paren-barometer-wedstrijd. Worden je partner en jij eerste dan ploft er, om dat te vieren, 'n fles van die godendrank voor jullie open. 
Bij een barometer spelen alle deelnemers tegelijkertijd dezelfde spellen. Elke ronde is er daarom een winnend paar. Unieke winnaars van een ronde worden op een glaasje Bubbels uit Boedapest getracteerd. Die is er voor blauwe knoop deelnemers ook in een alcohol vrije variant! Er worden hapjes verzorgd en als je één glaasje bubbels bestelt krijg je er twee! 

Je kunt zonder partner komen, want er is altijd iemand om mee te spelen.

De kosten bij inschrijven aan de zaal:

Als je op de bonnefooi komt en er is plaats dan betaal je € 3,-. Zorg ervoor dat je er vóór 12.45 uur bent.

Wil je het risico, dat er geen plaats is, vermeiden? Je kunt je van een plaats verzekeren door te reserveren. Je betaalt dan de prijs die wij nodig hebben om deze wedstrijd voort te zetten, want onze kosten liggen hoger dan € 3,-.

Bij reserveren betalen:

- Leden van de VVBAN (Vereniging van Verenigde Bridgeclubs Amsterdam Noord) € 5,-.  

- Leden van de NBB € 10,- per persoon. 

Zonder bondsnummer ben je 50 cent extra kwijt. De NBB rekent dat bedrag aan niet-leden voor het gebruik van haar rekenprogramma. Zorg dus dat je het nummer bij je hebt.


Aanmelden en reserveren

Verzeker je van een plaats en reserveer vooraf. Dat kan door onderstaande vakjes in te vullen en op de knop 'Meld ons aan!' te drukken. Dit kan tot zondagmorgen 10 uur. Om half elf is er dan bekend of er nog 'Last Minute' plaatsen zijn. De spelers die zich hebben opgegeven worden hieronder vermeld.De namen:  - E-mail:  - Kies: