de Looier - Hotel, Veilingmarkt en Bridgeclub
de Looier - Hotel, Veilingmarkt en Bridgeclub
     

INFORMATIEDe club en haar bestuur


 Bridgeclub de Looier in het Zwanenmeer

Bridgeclub de Looier
Beemsterstraat 491 
1024 BE Amsterdam Noord
Google Maps > 

Telefoon: +31 (0)20 - 420 69 88
E-mail: info@looier.com 
KvK Amsterdam: 40539030 
ING-Bank IBAN nummer:NL81 INGB 0007 3661 00

Het bestuur wordt momenteel gevormd door:                  Hans Becker en                Yolanda Schaefer.

Er spelen bij onze clubs ook veel beginners.  

Wil je op de hoogte blijven? Stuur een e-mail naar info@looier.com om de digitale uitgave van Looiernieuws toegestuurd te krijgen.Bridge leren bij de Looier!

Leer Bridge in 10 Minuten

Bij Bridgeclub de Looier kun je wekelijks instappen!

Wij verzorgen een "Privé-Les Acol" op basis van het boek:

"Leer Bridgen in 10 minuten"


Kom dinsdagavond op 19 uur langs en volg die les.

Kosten inclusief cursusboek € 10,-. 

Beginners en gevorderden zijn welkom!

Speel je al?

Kom dan langs! Je kunt bij Bridgecentrum Het Zwanenmeer,  Beemsterstraat 491 Amsterdam Noord gratis parkeren

De Looier speelt op:

- Maandagavond: Looier Individueel
- Dinsdagmiddag: De Advocaat-Drive
- Dinsdagavond: De Robber Club

Voor de speeltijden en uitgebreide info over prijzen en informatie over een lidmaatschap klik hier dan kom je op de club-pagina! 
Voor telefonische info bel je 020-420 69 88. 

Speel je nog niet?

Bij ons kun je wekelijks op dinsdagavond van 19 tot 19.30 uur een "Acol-privé-les" volgen. Kosten inclusief cursusboek € 10,-. 'n Middagje spelen?

Middag bridge spelen

's Middags kun je bij ons op dinsdag terecht. Deelname voor niet-leden is € 5,-. Als je lid wordt ben je goedkoper uit. Meer info over het lidmaatschap vind je onder Onze Clubs.. 


We spelen in Bridgecentrum Het Zwanenmeer aan de Beemsterstraat 491, in Amsterdam Noord. Je kunt daar gratis parkeren! 

Voor uitgebreide informatie over de verschillen clubs verwijzen wij naar "Onze Clubs"'n Avondje spelen?

Ben je toevallig in Amsterdam en wil je meespelen? Dat kan. Bridgeclub de Looier speelt 's avonds op maandag en dinsdag. Op maandagavond spelen wij 'n individuele wedstrijd. Er wordt het Looier biedsysteem gebruikt. Dat is voor goede bridgers eenvoudig te leren en je mag er de systeemkaart bij gebruiken. 


Op dinsdagavond spelen we Robberbridge om een klein bedragje (5 cent per 100 punten). Uiterlijk om 17.15 aanwezig zijn. Op dinsdagavond tussen 19 en 19.30 uur kun je eventueel een privé-les krijgen. Kosten inclusief cursusboek € 10,-. Je speelt dan die avond gelijk mee.Bellboy of Callgirl

Bij de Looier spelen we in open clubs. Iedereen kan altijd binnenlopen en meespelen. Dat kan soms problemen opleveren, als we een oneven aantal spelers hebben. Op onze fameuze individuele drives zijn soms zelfs drie extra spelers nodig! Om in die grote behoefte te voorzien, krijgen mensen die oproepbaar zijn een onkostenvergoeding. Zij krijgen € 10,-, en koffie, of thee en natuurlijk spelen ze gratis mee.

Spelers die op de club aanwezig zijn worden als eerste uitgenodigd om in te vallen. Zij krijgen naast de koffie of thee waarmee ze onthaald worden eveneens 

€ 10,- als ze nodig zijn. Zijn er geen invallers aanwezig, dan krijgen invallers die zich vóór de wedstrijd telefonisch aangemeld hebben, een belletje. Zijn er geen aangemelde oproepkrachten, dan wordt de overgebleven speler gevraagd of hij of zij iemand weet die misschien als Bellboy of Callgirl wil fungeren. 


Woon je niet al te ver weg en wil je op onze bellijst komen te staan? Stuur een mailtje met je telefoonnummer naar info@looier.com en schrijf dat je als invaller geregistreerd wilt worden. Je kunt je natuurlijk ook (tot een kwartier vóór de wedstijd) bij de club melden. De koffie staat klaar. 

Hoe werkt het als je langs komt?
De volgorde van binnenkomst bepaalt of je als eerste, tweede, of derde wordt gekoppeld. Enkel de eerste drie spelers maken kans om mee te mogen spelen. Zijn er meer gegadigden, dan krijgen ze wel koffie of thee, maar de kans om mee te spelen is dan nihil. Tot een kwartier vóór aanvang van de wedstrijd kun je jezelf natuurlijk altijd tegen betaling alsnog inschrijven. Dan speel je gewoon mee. Zit je zonder partner en wil je niet met iedereen spelen?

Als je je bij onze Bridgeclub zonder partner inschrijft, word je aan de eerstvolgende speler die zonder partner binnenkomt gekoppeld. Daarover is geen discussie mogelijk. Wil je niet aan iedereen gekoppeld worden? Er is ook aan mensen die wat kieskeuriger zijn gedacht. Er bestaat een mogelijkheid om alleen in te schrijven. Je hebt dan geen zekerheid dat je meespeelt. Als je dichtbij woont kun je tot een kwartier vóór de wedstrijd naar 020-627 93 80 bellen en zeggen dat je eventueel wilt invallen. Is er geen invaller op de club beschikbaar, dan bellen we je op. Ken je de speler waaraan je gekoppeld wordt en weet je dat het niet klikt tussen jullie, dan kun je weigeren. Word je opgeroepen en kom je spelen, dan krijg je koffie of thee en ook nog een onkostenvergoeding van € 10,-.


Als je een vaste partner voor langere tijd zoekt kun je op onze oproep-pagina "Bridgepartner gezocht" kijken. Daar kun je zelf ook gratis een oproep plaatsen. Klik daartoe op deze regel.


Bellboys, en Callgirls kunnen zonder consequenties weigeren. Mensen die zich zonder partner op de club inschrijven hebben dat recht niet. Zij hebben echter de zekerheid dat ze meespelen.


Woon je dichtbij en zou je best af en toe eens willen invallen? Geef je telefoonnummer op, we bellen je als we een extra speler nodig hebben. Je krijgt dan € 10,- als onkostenvergoeding.


Meld je aan! Stuur een e-mail met je telefoonnummer naar info@looier.com of bel je nummer door naar: 020-6279380