de Looier - Hotel, Veilingmarkt en Bridgeclub
de Looier - Hotel, Veilingmarkt en Bridgeclub
     


Bellboy of Callgirl

Bij de Looier spelen we in open clubs. Iedereen kan altijd binnenlopen en meespelen. Dat kan soms problemen opleveren, als we een oneven aantal spelers hebben. Op onze fameuze individuele drives zijn soms zelfs drie extra spelers nodig! Om in die grote behoefte te voorzien, krijgen mensen die oproepbaar zijn een onkostenvergoeding. Zij krijgen € 10,-, en koffie, of thee en natuurlijk spelen ze gratis mee.

Spelers die op de club aanwezig zijn worden als eerste uitgenodigd om in te vallen. Zij krijgen naast de koffie of thee waarmee ze onthaald worden eveneens 

€ 10,- als ze nodig zijn. Zijn er geen invallers aanwezig, dan krijgen invallers die zich vóór de wedstrijd telefonisch aangemeld hebben, een belletje. Zijn er geen aangemelde oproepkrachten, dan wordt de overgebleven speler gevraagd of hij of zij iemand weet die misschien als Bellboy of Callgirl wil fungeren. 


Woon je niet al te ver weg en wil je op onze bellijst komen te staan? Stuur een mailtje met je telefoonnummer naar info@looier.com en schrijf dat je als invaller geregistreerd wilt worden. Je kunt je natuurlijk ook (tot een kwartier vóór de wedstijd) bij de club melden. De koffie staat klaar. 

Hoe werkt het als je langs komt?
De volgorde van binnenkomst bepaalt of je als eerste, tweede, of derde wordt gekoppeld. Enkel de eerste drie spelers maken kans om mee te mogen spelen. Zijn er meer gegadigden, dan krijgen ze wel koffie of thee, maar de kans om mee te spelen is dan nihil. Tot een kwartier vóór aanvang van de wedstrijd kun je jezelf natuurlijk altijd tegen betaling alsnog inschrijven. Dan speel je gewoon mee. 


 terug