de Looier - Hotel, Veilingmarkt en Bridgeclub
de Looier - Hotel, Veilingmarkt en Bridgeclub
     


Zit je zonder partner en wil je niet met iedereen spelen?

Als je je bij onze Bridgeclub zonder partner inschrijft, word je aan de eerstvolgende speler die zonder partner binnenkomt gekoppeld. Daarover is geen discussie mogelijk. Wil je niet aan iedereen gekoppeld worden? Er is ook aan mensen die wat kieskeuriger zijn gedacht. Er bestaat een mogelijkheid om alleen in te schrijven. Je hebt dan geen zekerheid dat je meespeelt. Als je dichtbij woont kun je tot een kwartier vóór de wedstrijd naar 020-627 93 80 bellen en zeggen dat je eventueel wilt invallen. Is er geen invaller op de club beschikbaar, dan bellen we je op. Ken je de speler waaraan je gekoppeld wordt en weet je dat het niet klikt tussen jullie, dan kun je weigeren. Word je opgeroepen en kom je spelen, dan krijg je koffie of thee en ook nog een onkostenvergoeding van € 10,-.


Als je een vaste partner voor langere tijd zoekt kun je op onze oproep-pagina "Bridgepartner gezocht" kijken. Daar kun je zelf ook gratis een oproep plaatsen. Klik daartoe op deze regel.


Bellboys, en Callgirls kunnen zonder consequenties weigeren. Mensen die zich zonder partner op de club inschrijven hebben dat recht niet. Zij hebben echter de zekerheid dat ze meespelen.


Woon je dichtbij en zou je best af en toe eens willen invallen? Geef je telefoonnummer op, we bellen je als we een extra speler nodig hebben. Je krijgt dan € 10,- als onkostenvergoeding.


Meld je aan! Stuur een e-mail met je telefoonnummer naar info@looier.com of bel je nummer door naar: 020-6279380 


 terug