de Looier - Hotel, Veilingmarkt en Bridgeclub

Dans met HansZaterdag, 4 juni 2016

Op mijn verjaardag moest ik natuurlijk dansen. Evert-Jan Vonk nam daarvan stukjes op.

Een verjaardag zonder een dansje is aan mij niet besteed. Swarte Sjonnie trad op. Hij kwam samen met een andere artist wiens naam me ontschoten is op de bridgeclub voor de wedstrijd spelen terwijl Gerrie Bezuijen met 'Bubbels van Boedapest' voor drank zorgde. 


Het bestand is op YouTube gezet. Klik hier om die opnames van Ever-Jan Vonk te bekijken >

 

Hieronder een beeld uit die muziekale film. Met Lidia Bakker dansen op de bridgeclub
Zondag, 10 januari 2016

Hans danste bij opnames van de Nationale sex test, maar die zijn niet uitgezonden!

Het is gisteren eindelijk gelukt een paar pasjes te dansen. Misschien worden die passen op RTL-5 vertoont. Ik zat begin januari 2016 namelijk in het publiek bij de in de Nationale sekstest. De vragen waren wat vrijpostig, dat verwacht je in een dergelijk programma, maar ik heb er weer een heel wat bijgeleerd. Het was boeiend en vermakelijk en heb me in ieder geval geweldig geammuseerd. Ik was van mening dat ik op seksueel gebied niet achter loop, maar toch heb ik er een hoop van opgestoken. De opnames waren heel leuk. Het was een hele ervaring ombij daarbij aanwezig te zijn.

 Dinsdag, 22 december 2015

Privé-les in Robberbridge door Dans-Hans

Leer Bridge in 10 Minuten!


bridgeclub de Looier

Sinds kort kunt u bij bridgeclub de Looier een privé-les Bridge boeken. Hans Becker komt (als hij tijd heeft) persoonlijk langs om u het spel te leren.

Het is wel de bedoeling dat u wat vrienden en vriendinnen uitnodigt, want het gezelschap moet ten minste uit 4 personen bestaan.


Robberen is in Engeland enorm populair. Het is bijna identiek aan wedstrijd-bridge, maar er is één enorm verschil...

Hier bepalen de kaarten of je wint. Dat is een groot pluspunt, want daardoor kunnen ook beginnende spelers winnen.


De regels voor bridge zijn zó makkelijk dat je het spel in 10 minuten leert. Je kunt eigenlijk gelijk aan de slag, Bij wedstrijdbridge, dat men op bijna alle bridgeclubs in Nederland speelt, wordt je op de kwaliteit van je spel beoordeeld. Dat is fantastisch, maar ontzettend frustrerend als je het spel net geleerd hebt. Je maakt dan nog veel fouten en  eindigt daardoor, zeker het eerste jaar, altijd onderaan. Je moet wel heel sterk in je schoenen staan om dan niet af te haken. Bij Robberbridge is dat dus niet het geval, want hier kan ook een beginner winnen mits zij of hij goede kaarten krijgt. Het is ook leuk het thuis spelen, maar heeft u nog geen clubje van 4 bij elkaar, op woensdagmiddag kunt u vanaf februari bij de Looier robberen.  


Bridgeclub de Looier maakt zich de komende jaren sterk om Robberbridge te herintroduceren. Woensdagmiddag 27 januari geven we een Robber-les. Wilt u geen privé-les, maar zou u dit geweldige spel toch graag leren? Kom dan de 27ste naar de Lijnbaansgracht 185 in Amsterdam en volg deze unieke cursus. Vrijdag, 3 april 2015

The Gangsters of Love met Johnny Go traden op bij de bridgeclub

Hans Becker vierde zijn verjaardag met een groots bridge-festijn waar de notoire rockband: "The Gangsters of Love" optraden.
Een ideale gelegenheid om de dansschoenen weer eens uit de kast te halen.
In Ellie Mittelmeijer een fantastische dans-partner gevonden. Zij heeft het dansen in haar genen!
Johnny Go
Johnny Go en The Gangsters of Love bij bridgeclub de Looier.

Ellie merkte op dat ze me maar eens in moest huren, zo goed beviel het ook haar. Ellie, je moet wel snel zijn, want eind mei ben ik voor ruim 4 maanden in ons hotel in Toscane in de weer.Vrijdag, 3 oktober 2014

Waar kun je nog dansen?

Het loopt geen storm. De dansmeisjes staan niet te trappelen om een zeventigjarige in te huren om mee op stap te gaan. Bovendien waar moet je heen? Waar wordt bijvoorbeeld in Amsterdam of Almere nog ballroom gedanst?
Dansen op onze bridgeclub
Op privé feestjes speelt men nog wel eens dansmuziek, maar in het uitgaansleven is lawaai al wat de klok slaat. Housen ligt me niet. Ik wil een wals, 'n foxtrot, Engelse wals en jive als ik uit mijn bol ga. Ook die speciale chachacha-pas heb ik onder de knie. Waar ik nu nog terecht kan? Ik zou het niet weten. Help me en stuur een mail naar info@looier.com als u iets geschikts weet.Zaterdag, 26 juli 2014

Hans danst weer!

De problemen met de ski-blessure van Hans zijn voorbij. Hans kan weer dansen! Zijn werk in Italië, waar hij met 2 kamermeisjes en Nello Albergo Ristorante San Carlo runt, zit er eind augustus weer op en de negen maanden daarna kan hij zich weer helemaal in Nederland uitleven. Er staat van alles op stapel. Op 30 en 31 augustus staat hij op de Uitmarkt in Amsterdam. Hij biedt daar o.a. zijn DVD box aan.
Hans danst weer
Foto boven: Hans op de Uitmarkt met zijn boek: “Buon Natale in Antona.”

LART, ‘n bridge-evenement, volgt het 2e weekend van september; Looier Cash de 29ste en het Looier examen de dag erna.
Wat er verder in het vat zit is nog onzeker. Hans luistert feesten met een bridge-les op. Wilt u uw vrienden fêteren? Huur Hans, bekend van ‘de Becker Bridge Show,’ in. Hij legt de basis van het Looier biedsysteem in één cabareteske les uit en laat uw gasten enkele spellen oefenen. Na afloop van de clinic begeeft hij zich graag op de dansvloer en probeert het tekort aan dansende heren te compenseren.
Mocht u andere wensen hebben? Hans denkt graag met u mee. Er zijn tal van mogelijkheden: Van een bridgefeestje met vrienden bij Bridgeclub de Looier tot een privé uitje als u eens behoefte aan een gezellig dansavondje heeft.Zaterdag, 24 mei 2014

Boeking: Laat Hans een Clinic Looier op uw bridgefeest geven!

Geeft u een feest en wilt u ook uw bridgevrienden fêteren? Huur Hans (bekend van 'de Becker Bridge Show') in voor een Clinic 'Looier'! Hij legt dit 'outstanding' biedsysteem op een cabareteske manier uit en laat uw gasten enkele spellen oefenen. Na afloop van de clinic begeeft hij zich graag op de dansvloer en probeert het tekort aan dansende heren te compenseren.
Mocht u andere wensen hebben? Hans denkt graag met u mee. Er zijn tal van mogelijkheden: Van een bridgefeestje met vrienden bij Bridgeclub de Looier tot een privé uitje als u eens behoefte aan een gezellig dansavondje heeft. Tot september is Hans bezet. Hij maakt dan 'Albergo Ristorante San Carlo' in Toscane onveilig, daarna kunt u hem weer boeken.

Wilt u contact met Hans? Klik hier!Zaterdag, 25 januari 2014

Dans met Hans

begint met een smak!

Dans met Hans

Tarik van Café Lucky op het van Eesterenplein, in Almere vroeg: “Hans heb je je dansschoenen aan?” “Natuurlijk, die draag ik doorlopend!” en out of the blue riep hij www.dansmethans. Een klinkende URL. Thuisgekomen keek ik gelijk of die naam nog vrij was, dat bleek het geval en een nieuwe pagina voor onze website werd geboren.
Vol enthousiasme gaf ik opdracht met deze pagina aan de slag te gaan. Het eerste ontwerp van de balk voor de homepage was nauwelijks binnen of ik maakte een smak op de skipiste. Mijn bekken werd dermate beschadigd dat ik in een banaan afgevoerd moest worden. Nu loop ik op krukken en van dat dansen zal voorlopig weinig terecht komen.
Sinds het overlijden van Wim, mijn sparringpartner, maatje en echtgenoot vormt bridge mijn voornaamste vertier. Theater of bios doe je niet snel alleen en ook in een restaurant eet je in je eentje minder lekker.
De Looier bv heeft een aantal minder gelukkige investeringen achter de rug. Die kan wel wat inkomsten gebruiken. Toen Tarik dan ook ‘Dans met Hans’ riep zag ik gelijk een mogelijkheid om de website te verfrissen en mezelf in de aanbieding te gooien.
Voor dames of heren die een gezellig avondje ambiëren sta ik helemaal klaar. Het dansen moet even in de ijskast. Mijn gekneusde kruis strooit wat die hobby betreft roet in het eten. Bridgen, restaurant- theater- of bioscoopbezoek behoren echter nog tot mijn mogelijkheden, al wordt het dan waarschijnlijk: ‘Schrans met Hans!’

Els Leeuwen maakte deze foto van ‘Dans-Hans’ in Hotel Burschahof in Oostenrijk waar Hans een Bridge/wintersportvakantie genoot.