de Looier - Hotel, Veilingmarkt en Bridgeclub


Privé-les in Robberbridge door Dans-Hans

Leer Bridge in 10 Minuten!


bridgeclub de Looier

Sinds kort kunt u bij bridgeclub de Looier een privé-les Bridge boeken. Hans Becker komt (als hij tijd heeft) persoonlijk langs om u het spel te leren.

Het is wel de bedoeling dat u wat vrienden en vriendinnen uitnodigt, want het gezelschap moet ten minste uit 4 personen bestaan.


Robberen is in Engeland enorm populair. Het is bijna identiek aan wedstrijd-bridge, maar er is één enorm verschil...

Hier bepalen de kaarten of je wint. Dat is een groot pluspunt, want daardoor kunnen ook beginnende spelers winnen.


De regels voor bridge zijn zó makkelijk dat je het spel in 10 minuten leert. Je kunt eigenlijk gelijk aan de slag, Bij wedstrijdbridge, dat men op bijna alle bridgeclubs in Nederland speelt, wordt je op de kwaliteit van je spel beoordeeld. Dat is fantastisch, maar ontzettend frustrerend als je het spel net geleerd hebt. Je maakt dan nog veel fouten en  eindigt daardoor, zeker het eerste jaar, altijd onderaan. Je moet wel heel sterk in je schoenen staan om dan niet af te haken. Bij Robberbridge is dat dus niet het geval, want hier kan ook een beginner winnen mits zij of hij goede kaarten krijgt. Het is ook leuk het thuis spelen, maar heeft u nog geen clubje van 4 bij elkaar, op woensdagmiddag kunt u vanaf februari bij de Looier robberen.  


Bridgeclub de Looier maakt zich de komende jaren sterk om Robberbridge te herintroduceren. Woensdagmiddag 27 januari geven we een Robber-les. Wilt u geen privé-les, maar zou u dit geweldige spel toch graag leren? Kom dan de 27ste naar de Lijnbaansgracht 185 in Amsterdam en volg deze unieke cursus. 


 terug