de Looier - Hotel, Veilingmarkt en Bridgeclub


Hans danst weer!

De problemen met de ski-blessure van Hans zijn voorbij. Hans kan weer dansen! Zijn werk in Italië, waar hij met 2 kamermeisjes en Nello Albergo Ristorante San Carlo runt, zit er eind augustus weer op en de negen maanden daarna kan hij zich weer helemaal in Nederland uitleven. Er staat van alles op stapel. Op 30 en 31 augustus staat hij op de Uitmarkt in Amsterdam. Hij biedt daar o.a. zijn DVD box aan.
Hans danst weer
Foto boven: Hans op de Uitmarkt met zijn boek: “Buon Natale in Antona.”

LART, ‘n bridge-evenement, volgt het 2e weekend van september; Looier Cash de 29ste en het Looier examen de dag erna.
Wat er verder in het vat zit is nog onzeker. Hans luistert feesten met een bridge-les op. Wilt u uw vrienden fêteren? Huur Hans, bekend van ‘de Becker Bridge Show,’ in. Hij legt de basis van het Looier biedsysteem in één cabareteske les uit en laat uw gasten enkele spellen oefenen. Na afloop van de clinic begeeft hij zich graag op de dansvloer en probeert het tekort aan dansende heren te compenseren.
Mocht u andere wensen hebben? Hans denkt graag met u mee. Er zijn tal van mogelijkheden: Van een bridgefeestje met vrienden bij Bridgeclub de Looier tot een privé uitje als u eens behoefte aan een gezellig dansavondje heeft.


 terug