de Looier - Hotel, Veilingmarkt en Bridgeclub


Dans met Hans

begint met een smak!

Dans met Hans

Tarik van Café Lucky op het van Eesterenplein, in Almere vroeg: “Hans heb je je dansschoenen aan?” “Natuurlijk, die draag ik doorlopend!” en out of the blue riep hij www.dansmethans. Een klinkende URL. Thuisgekomen keek ik gelijk of die naam nog vrij was, dat bleek het geval en een nieuwe pagina voor onze website werd geboren.
Vol enthousiasme gaf ik opdracht met deze pagina aan de slag te gaan. Het eerste ontwerp van de balk voor de homepage was nauwelijks binnen of ik maakte een smak op de skipiste. Mijn bekken werd dermate beschadigd dat ik in een banaan afgevoerd moest worden. Nu loop ik op krukken en van dat dansen zal voorlopig weinig terecht komen.
Sinds het overlijden van Wim, mijn sparringpartner, maatje en echtgenoot vormt bridge mijn voornaamste vertier. Theater of bios doe je niet snel alleen en ook in een restaurant eet je in je eentje minder lekker.
De Looier bv heeft een aantal minder gelukkige investeringen achter de rug. Die kan wel wat inkomsten gebruiken. Toen Tarik dan ook ‘Dans met Hans’ riep zag ik gelijk een mogelijkheid om de website te verfrissen en mezelf in de aanbieding te gooien.
Voor dames of heren die een gezellig avondje ambiëren sta ik helemaal klaar. Het dansen moet even in de ijskast. Mijn gekneusde kruis strooit wat die hobby betreft roet in het eten. Bridgen, restaurant- theater- of bioscoopbezoek behoren echter nog tot mijn mogelijkheden, al wordt het dan waarschijnlijk: ‘Schrans met Hans!’

Els Leeuwen maakte deze foto van ‘Dans-Hans’ in Hotel Burschahof in Oostenrijk waar Hans een Bridge/wintersportvakantie genoot.

 terug