de Looier - Hotel, Veilingmarkt en Bridgeclub

Antona Nido di Rondine

Te Koop: Nido di Rondine

Een ruim appartement in Antona, Toscane - Italië.

Het appartement bestaat uit een woonkeuken, een zeer grote woonkamer een slaapkamer die via een wenteltrap te bereiken is en een badkamer met ligbad. Antona is een bergdorp in Toscane, Italië met ± 400 inwoners. Men leeft er als ware het de jaren 50. Een unieke ervaring!


Een authentiek Toscaans gehucht met vele trapstraatjes en een gerestaureerd pleintje. Een prachtige omgeving waar u heerlijke wandelingen kunt maken. De steden Massa en Carrara liggen op ± 8 km. Pisa één uur rijden, 1.30 uur van Florence en een kleine 20 minuten van zee.

Prijs € 85.000,-


De etage eronder is eveneens te koop. Die woning heeft een eigen toegang, bestaat uit een woonkamer met open haard, slaapkamer en badkamer met ligbad. Bij dit appartement behoort ook een tot studio verbouwde "ripostiglio" met een eigen ingang (op de foto de deur aan de onderkant in het midden) Deze 2 etages zijn eveneens te koop.

Prijs € 90.000,-


Informatie


Voor meer informatie bel: 0031-(0)6 30 40 70 09
Tel. in Italië: 0039-0585 43 193 
E-mail: info@looier.com
Antona op Google Maps >

De naam van onze firma is: De Looier b.v. 
Het adres is: Beemsterstraat 491, 1024 BE Amsterdam
Antona Nido


Antona Nido di RondineAntona Nido di RondineAntona Nido di RondineAntona Nido di RondineAntona Nido di RondineAntona Nido di Rondine