de Looier - Hotel, Veilingmarkt en Bridgeclub


Fawlty Towers in Toscane!

De Bridgetrip naar Albergo Ristaurante San Carlo begon stralend! Heerlijk weer gezellig op het terras eten en daarna een kaartje leggen. Niets aan de hand.
Het avondeten was echter chaotisch! Er was op enkele tafels gerekend en plotsklaps zat het hele terras vol.
Dan loopt niet alles op rolletjes. Saïd (de kok) moest in zijn uppie een tafel van 2, een tafel van 6, een van 12 en een van 3 verzorgen. Dat kon hij niet aan en de gasten belanden in een aflevering van ‘Faulty Towers!’
Saïd beseft op zo’n moment niet dat er bij een gezelschap van 12 extra onverwachte gasten niet a la carte gegeten kan worden, als je er alleen voor staat. Je moet dan op een eenvoudig menu overstappen, dat werkt makkelijker.
Twee gasten uit Oostenrijk hebben ruim twee uur naar het gedoe gekeken en gingen toen naar bed. Zij moesten het met enkele Campari/tonics doen, maar hebben, naar eigen zeggen, heel erg genoten van al dat gedoe en komen zeker terug.

Ondanks de heerlijke avond, besloten de bridgers de volgende dag geen risico te nemen en zijn in de pizzeria gaan eten. Het was volle maan, zou dat er wat mee te maken gehad hebben?


 terug